Puhuin tänään pitkäaikaisen ystäväni kanssa ja yht'äkkiä hän tokaisi Indican Surusilmä-biisin kuvaavan minua täydellisesti. Itse en ollut koskaan kyseistä biisiä kuullut, joten kotona ollessani latasin sen koneelleni ja sanat saivat minut todella miettimään elämääni. Istuin siinä paikallani silmät suljettuina ja kuunnellen korviini kuin hidastetusti kaikuvia sanoja.
Aloin ymmärtämään mitä ystäväni tarkoitti ja pienet kyyneleet raivasivat tiensä suljettujen luomieni välistä. Pyyhkäisin ne vain kämmenselälläni pois ja lähetin ystävälleni teksiviestin kertoakseni, että hän oli oikeassa. Takaisin sain soiton ja naurahduksen, kun ystäväni linjan toisessa päässä sanoi, että on olemassa toinenkin minua kuvaileva laulu ja katkaisi puhelun. Olin hetken hämilläni, kunnes kännykkäni viestiääni herätti minut ajatuksistani. Viesti oli ystävältäni ja ruudussa luki kaksi lyhyttä lausetta.

'Fullmoon wo Sagashite.

I love you.'

Avasin nettini uudestaan ja etsin laulua Youtuben välityksellä. Laulu jonka löysin sai minut purskahtamaan nauruun. Miten ystävälläni voikin olla kaksi niin erillaista käsitystä samasta henkilöstä. Minusta. Takaisin ystävälleni näpyttelin viestin.

'I <3 U.'

Ystävältäni tuli illan viimeinen viesti.

'Ehei, sinua ne kaikki rakastavat.'

Hymyilin ja laskin puhelimeni pöydälleni ja pistin viimeisimmän laulun uudestaan soimaan, samalla kun itse istuin taas hiljaa jalat ristissä tuolillani ja kuuntelin silmät suljettuina.